Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Én av fire nordmenn bruker Netflix

Date: 10/04/2014 | Ingen kommentarer

netflix vekst NorgeStreamingtjenesten Netflix har siden høsten 2012 tatt nordmenn med storm. På halvannet år har Netflix kommet på topp og er pr. dags dato Norges klare leder blant streamingtjenestene. Tall fra TNS Gallups TV-utstyrsundersøkelse viser at hele 23% av oss nordmenn bruker Netflix. Til sammenligning var tallet 16% i fjor høst, som viser til ca 160.000 nye solgte Netflix abonnement på et halvt år, altså en stor vekst.

Med originale hit-serier som Lilyhammer, House of Cards, Hemlock Grove, Arrested Development og Orange Is the New black, har Netflix klart å etablere seg som en stor favoritt innenfor egenprodusert streaming. Kommende serier som originale Narcos og Marco Polo har allerede rukket å mottatt mye medieomtale, og viser til en kontinuerlig utvikling av Netflix’ suksess.

Med mer innhold, mer tid brukt på Netflix pr. medlem, on-demand tjeneste på alle plattformer, og en billig månedspris ser Netflix en fremtid hvor den tradisjonelle tv-tjenesten minsker, og evolusjonen med internett-tv eksploderer.

Netflix er verdens førende leverandør av internett-tv med over 40 millioner medlemmer i 41 land, som bruker mer enn 1 milliard timer om måneden på å se tv-serier og filmer, inkl. originale serier. For en lav månedlig pris kan Netflix-medlemmer se så mye de vil, når som helst, hvor som helst, på nesten en hvilken som helst skjerm med internetforbindelse. Medlemmer kan avspille tv-serier og filmer, sette de på pause og fortsette avspillingen uten reklamer eller forpliktelser.Skriv kommentar