Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

En original Netflix-serie for barn inspirert av musikken til The Beatles

Date: 13/02/2016 | Ingen kommentarer

BEATBUGSheaderimageNetflix annonserer i dag at alt du trenger er kjærlighet, og et Netflix-abonnement, for å se den nye originalserien for barn, BEAT BUGS, som har premiere eksklusivt på Netflix til sommeren. BEAT BUGS inneholder originale karakterer og en verden skapt av Josh Wakely, som vil regissere, skrive, og produsere serien. Det er blitt inngått en avtale med SONY/ATV Publishing for verdensomspennende rettigheter til å spille inn coverversjoner av sangkatalogen til The Beatles.

BEAT BUGS har hentet frem ikoniske sanger fra The Beatles ”Northern Songs”-katalog, for å fortelle oppløftende historier fylt med håp og musikk. Verdenskjente artister, animatører og tekstforfattere har gått sammen for å utvikle denne ekstraordinære serien for de yngste. Beat Bug-ene er en sjarmerende, morsom og eventyrlysten gjeng, som har en tendens til å havne i trøbbel. Hver av de fem vennene (Jay, Kumi, Crick, Buzz og Walter) har sin unike personlighet og utstråler den samme sjarmen og energien som hos fem elskverdige barn. Gjengen er bestevenner, og holder sammen mens de utforsker og lærer i en overgrodd bakgårdshage, som for dem er hele universet.

Serien vil inkludere flere av de mest kjente Beatles-sangene, flettet inn i historien i hver episode. Stjerner som Eddie Vedder, P!nk, James Bay, Sia, The Shins, Of Monsters and Men, Chris Cornell, Regina Spektor, James Corden og Birdy har alle deltatt med sine versjoner av en rekke av de mest ikoniske sangene. Andre gjesteopptredener er forventet å bli annonsert i de kommende månedene før premiere. Blant sangene i serien finner vi legendariske titler som Help!, All You Need Is Love, Come Together, Penny Lane, Yellow Submarine, Lucy In the Sky with Diamonds, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band og Magical Mystery Tour.

”Personlig er jeg veldig takknemlig for å være en del av Josh sin visjon,” sier artist Eddie Vedder. ”En stor serie for barn som kombinerer vakker animasjon med gode historier, og åpenbart noen av de beste sangene noensinne skrevet.”

”Det er en sjelden mulighet å få lansere en så unik barneserie, som også passer perfekt inn på Netflix”, sier Andy Yeatman, direktør for originalserier for barn hos Netflix. ”Josh og hans team har ikke bare skapt en flott barneserie fylt med viktig livsvisdom, de har også skapt en seire som vil overskride generasjoner og underholde både husets yngste og eldste garde”, forteller Yeatman.

”Å få gi liv til BEAT BUGS på Netflix og å ha en plattform for å gjenskape denne ikoniske og universelt anerkjente musikken for familier over hele verden, er både en spennende og en givende erfaring. Våre samarbeidspartnere har gjort en fantastisk jobb i å gjøre dette mulig, og dette er et godt eksempel på den nyskapende og friske historiefortellingen som er typisk for Grace”, sier Josh Wakely.
Skriv kommentar