Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Enda en Netflix-serie får dødsstøtet

Date: 23/06/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix vil ikek lage flere avsnitt av sci-fi serien ’Sense8’, som er laget av ’The Matrix’ skaperne The Wachowskis (Jupiter Ascending, Clud Atlas).

Dette opplyser Netflix i en pressemelding.

Beslutningen kommer under en måned etter at sesong 2 hadde premiere på streamingtjenesten, og dette til overveiende gode anmeldelser fra diverse media.

Årsaken til at Netflix har valgt å droppe serien skal natruligvis være seerantallet, men også i produksjonskostnadene. Serien er tatt opp i 13 forskjellige byer over hele verden og har medført at budsjettet har skutt i været.

Det amerikanske mediet Deadline skriver videre at alle skuespillerene ble fristilt fra sine kontrakter og det dermed allerede for noen måneder siden var klart at serien høyst sannsynlig ikke ville bli forlenget med en tredje sesong.

’Sense8’ er en fortelling skapt av de kreative geniene Lana Wachowski og Grant Hill (The Matrix, Cloud Atlas) og J. Michael Straczynski (Changeling, World War Z), og er sentrert rundt åtte personer fra forskjellige steder i verden, som opplever et voldsomt syn, som knytter dem mentalt til hverandre. Det oppstår en forbindelse mellom dem, og de kan se og snakke med hverandre, som om de var på samme sted, og de har adgang til hverandres dypeste hemmeligheter.

Dette er den tredje Netflix-serien som er blitt droppet iløpet av kort tid. For en uke siden var det ’The Get Down’, som fikk dødsstøtet, mens ’Bloodline’ ble avsluttet for et par måneder siden.

Se ’Sense8’ sesong 1 og 2 på Netflix Norge.
Skriv kommentar