Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Få innblikk i opptakene av Marco Polo

Date: 26/03/2015 | Ingen kommentarer

polo marco netflix tvI desember hadde den storslåtte serien om den oppdagelsesreisende Marco Polo premiere på Netflix Norge. Nå gir streamingtjenesten mulighet for et helt unikt innblikk i hvordan serien har blitt til i en rekke nye videoer.

I videoene forteller både skuespillere og skapere om de store anstrengelsene det har vært i forbindelse med opptakene. Hva krever det å produsere en storslått serie som Marco Polo, som har et internasjonalt cast og er filmet under vanskelige klimaforhold? Dette er noen av de spørsmålene videoene besvarer, samtidig som de går i detaljer omkring kampsporten som er en stor del av serien og det 13.århundredes Kina.

Netflix er nettopp gått i gang med opptakene av en ny sesong av Marco Polo og dermed kan man se hva det kreves for å sette en hel sesong sammen til 90 millioner dollar og hvilke utfordringer det innebærer.

Serien om Marco Polo ble en stor internasjonal hit for streamingtjenesten Netflix og dette er mest sannsynlig grunnen til at Netflix valgte å lage en sesong nummer to. Alle seriens originale skuespillere og skapere, som John Fusco og Dan Minahan (Game of Thrones) er med i utformingen av den nye sesongen.

Det er enda ikke offentliggjort når Marco Polo sesong 2 får premiere, men Netflix har meddelt at det blir i 2015, og det må dermed forventes at den kommer til desember – samme måned som første sesong hadde premiere. Flixfilmer.no holder selvfølgelig øyne og øre åpne hvis det skulle komme en konkret premieredato.

I videoen over forteller seriens skuespillere og skapere om de enorme landskapene og studiene som har vært påkrevd for å lage Marco Polo.

Kampsport er en stor del av Marco Polo og i videoen over går Netflix tett på de spektakulære kampene og den harde treningen.

I denne videoen forteller seriens skuespillere, Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Joan Chen og Chin Hanom deres opplevelser med å være med i en så storslått serie som Marco Polo.
Skriv kommentar