Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix Norge

Date: 11/01/2014 | Ingen kommentarer

flixfilmerfbFlixfilmer.no er en ny norsk side som gir et overblikk over de nyeste filmene og seriene på Netflix Norge. Man kan også finne informasjon om kommende titler og nyheter om streamingtjenesten Netflix.

På Flixfilmer finner du en klar og tydelig oversikt over de nyeste filmene og seriene på Netflix. Det tilføyes hver dag nye titler til tjenesten og man kan dermed via Flixfilmer bevare overblikket. Flixfilmer oppdaterer hjemmesiden så snart nye titler er tilgjengelige på Netflix og dermed kan man hele tiden holde seg oppdatert på det nyeste innholdet fra Netflix. Hver uke kan man i tillegg finne en liste over det seneste innholdet som er blitt tilgjengelig på streamingtjenesten.

På Flixfilmer kan man også finne nyheter om virksomheten Netflix og deres kommende servicer, funksjoner og tiltak. Det offentliggjøres også kommende filmer og serier som man kan se på Netflix i fremtiden.

Følg også Flixfilmer på Facebook, Twitter eller Google+, og få beskjed om nye filmer og serier på Netflix og andre nyheter.

Netflix er verdens førende leverandør av internett-tv med over 40 millioner medlemmer i 41 land, som bruker mer enn 1 milliard timer om måneden på å se tv-serier og filmer, inkl. originale serier. For en lav månedlig pris kan Netflix-medlemmer se så mye du vil, når som helst, hvor som helst, og på nesten hvilken som helst skjerm med internettforbindelse.Skriv kommentar