Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Få tilgang til nytt innhold på din Netflix-konto

Date: 26/03/2021 | Ingen kommentarer

Kjenner du følelsen av å bruke lang tid på å se gjennom Netflix for å finne en film du vil se, kun for å scrolle forbi alle de du har sett mange ganger tidligere. I en tid der vi alle bruker mye tid hjemme, kan det virke som man har rundet Netflix. Du har sett de beste filmene, de mest populære seriene, alle realityprogrammene og alle klassikerne, hva gjør du da? Det er ingen grunn til å være redd.

Den amerikanske versjonen av Netflix har et mye større utvalg av filmer, dette kan du se ved å bruke VPNer i din nettleser. Du kan se de beste VPNene for amerikansk netflix i Norge her, hos vpnportalen.no. Det tar under 5 minutter å laste ned og gir deg tilgang til det amerikanske utvalget til Netflix. Grunnet opphavsrett og lisenser har Norge dessverre et dårligere utvalg, men ved å laste ned en vpn vil du få tilgang til et enormt filmbibliotek som vil holde deg opptatt i flere dager fremover.

VPN til dine enheter

VPN hjelper deg til å raskt og enkelt få tilgang til amerikansk Netflix. Kort fortalt gir en VPN deg mulighet til å endre IP adressen til din enhet, slik at Netflix tror du befinner deg i USA. Siden her et stort utvalg av VPNer som fungerer spesielt godt på Netflix, og som kan lastes ned til din enhet raskt og enkelt med noen få tastetrykk.

Her er VPN lovlige og du kan bruke den på alle enhetene dine, og gjerne flere av dem samtidig. Nå har du enkelt og billig forstørret ditt bibliotek på en allerede eksisterende konto, slik at du ikke behøver å kjøpe et abonnement på en ny strømmetjeneste. Hvis du er nysgjerrig på hvilket unikt filminnhold du kan få tilgang til, kommer det en liste over noen av filmene her.

Flere filmer i din favorittsjanger

For action-film elskerne har den amerikanske versjonen av Netflix flere nye tilter å utforske. Se den hemmelige agenten og kvinnebedåreren 007 på oppdrag i de klassiske James Bond filmene ‘Quantum of Solace’ og ‘Casino Royale’. Eller den voksen animerte superheltthrilleren, ‘Batman: The Killing Joke’ som bringer nye karakterer til Batman universet og portretterer «The Jokers» forvridde psyke.

For reality elskeren kan amerikansk Netflix gledelig by på flere sesonger av ‘The Bachelor’ og ‘The Bacholorette’ der unge mennesker forsøker å finne kjærligheten, på en noe ukonvensjonell måte. Eller ‘Top Model’, der unge amerikanske damer kjemper under ledelsen av Tyra Banks, om å bli Amerikas neste store modellstjerne.

Om du er en av de som synes det er spennende med skumle filmer kan VPNportalen låse opp en masse nye grøssere til deg. I den amerikanske grøsseren og «mocumentaryen» ‘The Blair Witch Project’ fra 1999 ser vi tre unge filmskoleelever som mystisk forsvinner i skogen under opptagelse til en dokumentarfilm om en heks. I den nervepirrende sci-fi thrilleren ‘Into the Forest’ møter vi to bekymrede søstre som kjemper for å overleve under en dødelig, truende apokalypse, der faren deres mystisk forsvinner.

For store og små

Det finnes også et bredere utvalg av filmer for barna i den utvidede versjonen. I filmen ‘Surfs Up’ får du et eksklusivt innblikk i hverdagslivet til pingvinen «Cody Mavric» og hans drøm om å bli verdens kjent surfer, som sitt store idol Big Z. I den animerte filmen ‘The Croods’ kan barna bli kjent med huleboerfamilien «Croods» som overlever en rekke naturkatastrofer, takket være faren i familien, «Grug» som nekter å la barna forlate hulen. Dette er ikke datteren hans «Eep» så glad for og en natt sniker hun seg ut for å møte nåtidens menneske, en gutt med navn «Guy».

Amerikanere er virkelig glad i dramatiske filmer, og disse er det mange av på deres Netflix. Se Julia Roberts som «Maggie Carpenter» flykte fra forloveder etter forloveder i filmen ‘Runaway Bride’, før hun omsider finner kjærligheten hos forfatter «Ike» spilt av Richard Gere, som interesserer seg for hennes mannevaner. Møt også de festglade amerikanske tenåringene i de mange ‘American Pie’ filmene, som viser oppturer, nedturer og ville og overdramatiske historier som garanterer å få deg til å le.

Listen over filmer er lang, og den fortsetter på amerikansk Netflix som du nå kan få tilgang til. Ved å raskt og enkelt laste ned VPN til dine enheter vi du ha mulighet for å utforske flere filmtitler i dine favorittsjangre. Så om du sitter med følelsen av å ha sett alle de gode filmene på Netflix i Norge, så skal du ikke bekymre deg, for du er ikke alene. Det har aldri vært enklere å utvide sitt film- og seriebibliotek, prøv VPNportalen i dag for en unik mulighet til å boltre det i tusenvis av nye film-, og serietitler og vi garanterer at du vil finne dine nye favoritter.
Skriv kommentar