Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Feil hos Netflix gir morsomme beskrivelser

Date: 22/05/2014 | Ingen kommentarer

netflix-feil-twitter-morsom-norge-beskrivelse-resume-300x168Det hender at Netflix’s beskrivelser av filmer og serier ikke alltid treffer blink, men en feil hos streamingtjenesten betyr at en lang rekke beskrivelser for øyeblikket er helt feil og ufrivillig komiske. Det skriver The Daily Dot.

Feilen som har truffet Netflix gjør at beskrivelser fra forskjellige filmer og serier blandes sammen og danner noen meget interessante resuméer. Her kan du se noen eksempler på beskrivelsene;

The Samurai Rangers get stuck in the Megazord’s cockpit on Christmas Eve when it breaks down. Can the Rangers get out and assassinate Adolf Hitler.

This live-action adventure based on the popular video game follows a freshman cadet through a battle to save his story of magical witch girls.

De morsomme beskrivelsene er blitt en så stor trend på Twitter, at selv Netflix har blitt med på joken og er begynt å retweete de. Streamingtjenesten er dermed klar over problemet og det vil bli løst snarest mulig.

Man opplever forøvrig kun feilen hvis man benytter Netflix på andre enheter enn hjemmesiden. Det er enda ingen opplysninger om feilaktige resuméer på norsk og det er derfor usikkert om vi i Norge også er truffet av feilen.

Se flere rare film -og seriebeskrivelser på Twitter: LinkSkriv kommentar