Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Filmer og serier på Netflix med norsk tale

Date: 30/10/2018 | Ingen kommentarer

Foretrekker du norsk film eller har du problemer med å lese undertekster, så har Netflix gjort det enkelt å finne alle filmer og serier på streamingtjenesten, som har norsk tale.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du finner en komplett oversikt over innhold med norske stemmer.

Netflix tilbyr tusenvis av filmer og serier fra store deler av verden og på alverdens språk, og derfor kan dette trikset med å finne titler med norske stemmer også brukes til å finne innhold på andre språk.

På nåværende tidspunkt støtter Netflix, at man kan sortere titlene etter om de har norsk, engelsk, tysk eller svensk tale. Det antas at flere språk muligheter kommer senere.

Ved å følge linken nedenfor, kan du se on komplett oversikt med alle de filmer og serier på streamingtjenesten Netflix, som har norsk tale. Dessverre er det ikke mulig å sortere ytterligere i titlene, og man kan derfor ikke velge sjanger eller sortere tv-serier.

Her finner du listen med alle filmer og serier på Netflix, som er med norsk tale: Link.

Man skifter språk ved å velge i menyen øverst på siden. Samme link kan også brukes hvis man ønsker å finne film og serier med undertekster. Her kan man velge mellom norske, engelske, tyske og svenske undertekster.

Det er verdt å bemerke, at linken til alle filmer og serier med norsk tale virker på nåværende tidspunkt kun fungerer med en nettleser og det er derfor ikke mulig å få listen frem på Apple TV, Smart-TV eller applikasjonen til smarttelefon.
Skriv kommentar