Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Finn alle norsktalende filmer og serier på Netflix

Date: 25/01/2017 | 2 kommentarer

Netflix har utvidet funksjonaliteten på sin streamingtjenesten slik at du nå kan søke filmer og serier basert på språk. Her i denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du finner alle titler på Netflix med norske stemmer.

Tidligere har Netflix kun tilbudt at man kan søke etter filmer og serier med norske undertekster, men nå har Netflix altså gjort det mulig å finne alle titler med norsk tale.

På nåværende tidspunkt kan man filtrere etter titler på norsk, tysk og engelsk. Dersom du ønsker å se alle filmene og seriene på norsk kan du benytte linken nedenfor.

Funksjonen er spesielt nyttig når det gjelder innhold for barn, da ikke alle filmer og serier som er rettet mot barn rent faktisk er på norsk. Ved å benytte søkefunksjonen kan du nå altså enkelt få et overblikk over de titler som barn uten problem vil kunne underholde seg med.

Finn filmer og serier på norsk her: Link.

Ved å følge lenken kan du enkelt velge mellom de ulike språk, men man kan også søke etter titler basert på hvilket språk de er tekstet til. Du kan på nåværende tidspunkt søke etter filmer og serier med norske, engelske og tyske undertekster.
Merk at dette kun fungerer dersom du bruker en datamaskin. Det er ikke mulig å se denne listen dersom man bruker en mobiltelefon.

Dersom du blir bedt om å velge profil etter å ha klikket på lenken, blir du henvist til hovedsiden på Netflix.com. Du må dermed klikke på lenken en ekstra gang.2 kommentarer til Finn alle norsktalende filmer og serier på Netflix

  1. Emma - kl. 13:59, 28-09-2021:

    Hjeg hvil se på fordig jegg digger fil og serier.

  2. Frank Egge - kl. 14:52, 27-02-2022:

    Hvor finner man en komplett liste over Netflix’ tilbud i Norge (både serier og filmer) .- uten å abonnere?

Skriv kommentar