Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Finn Jones bekreftet som Iron Fist i Marvel-serie

Date: 30/04/2016 | Ingen kommentarer

Finn_Jones_2016Som vi tidligere har rapportert om her på Flixfilmer har det den siste måneden vært rykter om at den engelske skuespilleren Finn Jones, som blant annet kjennes for rollen som Loras Tyrell i HBO serien Game of Thrones, var utsett til rollen som Iron Fist i den nye superhelt-serien fra Netlix og Marvel. Nå kan streamingtjenesten bekrefte at Finn Jones faktisk har fått hovedrollen.

Finn Jones vil spille Danny Rand, som kommer tilbake til New York City etter å ha vært forsvunnet i flere år. Han kjemper mot den kriminelle og korrupte underverdenen med sine utrolige kung-fu teknikker og fantastiske styrke som Iron Fist.

”Danny Rand er en meget kompleks karakter”, uttaler showrunner Scott Buck. ”Han er en martial arts superhelt, som prøver å finne sin plass i livet”. Said Jeph Loeb, sjef for Marvel TV legger til, ”Finn kan utrykke både selvtillit og sårbarhet, hvilket gjør han til det perfekte valg. Nå når vi har funnet vår Danny Rand, har vi faktisk funnet alle hovedrollene til den kommende Defenders-serie”.

The Defenders-serien samler alle superheltene – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist – i én og samme serie, hvor de sammen skal kjempe sammen om å redde New York City for onde krefter.

Det er ikke blitt offentliggjort en premieredato for Iron Fist, men det forventes at serien kan ses på Netflix Norge i løpet av 2017.



Skriv kommentar