Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Flere Netflix-serier kommer i 4K Ultra HD

Date: 19/03/2015 | Ingen kommentarer

netflix-4k ultra hd uhdFor et år siden introduserte Netflix at deres streamingtjeneste understøtter den superhøye bildekvaliteten 4K Ultra HD, og til tross for at både teknologiens utbredelse og innhold på daværende tidspunkt var sparsomt, har Netflix fortsatt satsingen på 4K. Nå kan Netflix avsløre at de har premiere på flere serier i 2015 som vil bli tilgjengelig i 4K.

Den nye Breaking Bad spin-off serien Better Call Saul er en av de seriene som nettopp nå kan ses i 4K på Netflix. Senere denne måneden kommer også House of Cards sesong 3 og i mars gjelder det den nye thriller-serien Bloodline. Alle vil kunne ses i 4K.

Utover dette kommer også seriene Marvel’s Daredevil, Marco Polo sesong 2, Narcos samt. Sense8, fra skaperne av The Matrix og Jupiter Ascending, også i 4K.

Etterfølgeren til den Oscar-vindende film Crouching Tiger, Hidden Dragon vil også bli tilgjengelig i 4K. Crouching Tiger: The Green Destiny har eksklusiv premiere på Netflix d. 24. august.

Netflix annonserer løpende nytt 4K Ultra HD innhold og enda flere serier til sannsynligvis bli tilgjengelig i 4K, men Netflix kan på nåværende tidspunkt kun bekrefte ovenstående.

Streamingtjenesten har tidligere vært ute med forutsigelsen om at om 5 år vil 4K være mainstream blant befolkningen og alle vil dermed ha muligheten for å se filmer og serier i den forrykende bildekvaliteten.

For å kunne se Netflix i 4K krever det at man har en TV som besitter teknologien. Utover dette skal man ha en internettforbindelse på minst 15Mbps, samt det store Netflix abonnementet.
Skriv kommentar