Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Flere nye premieredatoer for originalserier fra Netflix

Date: 07/01/2015 | 4 kommentarer

netflix-norge-logo-300x168Netflix annonserer i dag et nytt ti episoders kapittel i Marco Polos eventyr samt premieredatoer for noen av de kommende originalseriene det knyttes store forventninger til.

Marco Polo, historien som følger den kjente oppdagelsesreisenes eventyr i Kublai Kahns rike i 1200-tallets Kina, returnerer med nye episoder. Skaper John Fuscos historie om Marcos reise fortsetter i 10 nye episoder, der Marco navigerer seg videre gjennom en verden fylt med grådighet, svik og seksuelle intriger. Fusco vil fungere som utøvende produsent sammen med Dan Minahan og Oscar-nominerte Joachim Rønning og Espen Sandberg. Sesong én ble spilt inn i Malaysia, Kazakhstan og Italia. Serien er produsert av The Weinstein Company, med skuespillere som Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Joan Chen, Zhu Zhu, Chin Han, Olivia Cheng, Tom Wu, Remy Hii, Uli Latukefu, Mahesh Jadu, Claudia Kim og Rick Yune.

Netflix har også annonsert premieredato for de følgende nye originalseriene. Alle disse seriene kommer på Netflix i alle territorier der tjenesten er tilgjengelig.

Unbreakable Kimmy Schmidt – Fredag 6. mars, 2015
Denne humorserien fra skaperne Tina Fey og Robert Carlock følger Kimmy som har akkurat rømt fra en dommedagssekt, og bestemmer seg for å igjen ta kontroll over sitt eget liv og få en ny start i New York. Utstyrt med kun en ryggsekk, joggesko med lys og et par biblioteksbøker som skulle vært levert tilbake for lenge siden, er hun klar til å møte en verden hun for kort tid siden ikke engang trodde eksisterte lenger. Ingenting kan stoppe henne. Ellie Kemper spiller hovedrollen som Kimmy i denne 13 episoder lange serien produsert av Universal Television. I tillegg til Kemper får man møte skuespillere som Jane Krakowski, Tituss Burgess og Carol Kane. Fey og Carlock fungerer som utøvende produsenter sammen med David Miner og Jeff Richmond.

Bloodline – fredag 20. mars, 2015
Når den eldste broren og Rayburn-familiens sorte får returnerer til barndomshjemmet, kommer mørke hemmeligheter til overflaten som truer med å rive familien fra hverandre. Den 13 episoder lange serien har en svært solid skuespillerstall med Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jacinda Barrett, Jamie McShane, Enrique Murciano, Sissy Spacek og Sam Shepard i spissen. Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler (Damages) er utøvende produsenter. Serien er produsert av Sony Pictures Television.

Marvel’s Daredevil – fredag 10. april, 2015
Matt Murdock (Charlie Cox) ble blind som liten, men har blitt utstyrt med et sett ekstraordinære sanser. Om dagen sloss han mot kriminelle som advokat, om natten som superhelten «Daredevil», i et moderne Hell’s Kitchen – New York City. Serien er produsert av Marvel Television og ABC Studios med utøvende produsenter Steven S. DeKnight (Spartacus), Jeph Loeb (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) og Drew Goddard (Cabin In the Woods). I tillegg til Cox har serien skuespillere som Rosario Dawson, Vincent D’Onofrio, Deborah Ann Woll og Elden Henson på rollelisten.

Grace and Frankie – fredag 8. mai, 2015
Jane Fonda og Lily Tomlin spiller Grace og Frankie, et par «frenemies» som får livene sine snudd på hodet, og permanent flettet sammen, når deres ektefeller forlater dem og blir sammen med hverandre. Sammen må de møte utfordringen som følger med å starte på nytt igjen i en alder av 70 pluss. Serien har i tillegg til Fonda og Tomlin med seg skuespillere som Martin Sheen, Sam Waterston, Brooklyn Decker, Ethan Embry, June Diane Raphael og Baron Vaughn. Skaperne bak den 13 episoder lange serien er Marta Kauffman (Friends) og Howard J. Morris (Home Improvement). Serien er produsert av Skydance Productions og utøvende produsenter er Kauffman, Morris, Fonda, Tomlin, Paula Weinstein, David Ellison, David Goldberg og Marcy Ross.

Originalserier for barn og familier

Netflix forsetter å utvide tilbudet til familier og barn, og jobber med noen av de beste og mest kreative menneskene i verden innen animasjon og live-action-serier. I de kommende ukene vil Netflix lansere flere nye titler for barn i alle aldre. Blant disse finner man DreamWorks Animations Pus med støvler (har premiere i Nord-Amerika, Latin-Amerika, Storbritannia/Irland, Norden, Benelux-landene og Frankrike den 16. januar), Ever After High: Spring Unsprung (har global premiere 6. februar) og andre sesong av den populære serien Mako Mermaids (har premiere i Nord-Amerika, Latin-Amerika, Storbritannia/Irland, Norden og Benelux-landene den 13. februar).
4 kommentarer til Flere nye premieredatoer for originalserier fra Netflix

 1. Lisbet - kl. 09:33, 07-04-2015:

  Bloodline er en serie som absolutt er verdt å se..En av de beste jeg har sett hittil. Pluss for at det ikke var så altfor mange episoder og sesonger, det kan bli altfor langtekkelig tii tider..
  Så, kos dere med den..

 2. Arrow / Flash - kl. 20:40, 02-11-2016:

  Hei, jeg lurer på når den nye sesongen av arrow og the flash kommer

 3. ingrid - kl. 00:08, 10-03-2017:

  Hei
  Jeg lurer på når sesong 3 og 4 av velvet kommer på netflix I Norge?

 4. When Calls The Heart - kl. 21:30, 08-09-2017:

  Håper dere vil vise sesong 4 og 5 også av serien for eg simpelthen digget dn rått.😃

  Helsing Ann Kristin

Skriv kommentar