Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Flere nye stand-up shows på Netflix

Date: 30/09/2014 | Ingen kommentarer

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Netflix har nylig offentliggjort at nye stand-up shows fra henholdsvis Bill Cosby, Chelsea Handler, Bill Burr og Chelsea Peretti kommer på streamingtjenesten i løpet av 2014. Alle showene vil bli eksklusivt tilgjengelig på Netflix.

Komikerne beskrives som noen av de morsomste på nåværende tidspunkt og Netflix er sikre på at deres medlemmer vil more seg og le så det holder.

Nedenfor kan du lese mer om de forskjellige stand-up showene:

Chelsea Handlers ”Uganda Kidding Me Live” – Premiere 10. oktober.
Uganda be kidding me er Chelsea Handler’s første stand-up show. Med bruk av personlige fotografier til å berike sine historier og komikk underholder Handler sitt publikum med absurde historier om hennes verdensomspennende reiser og de latterlige karakterene i hennes eget liv.

Chelsea Peretti: One of the Greats – Premiere 14. november.
Gjenoppførsel av Chelsea Peretti’s timelange show byr på komikk av høyeste klasse. Hennes unike levering, tekstforfatning, fysikk og sinn skinner i dette mørke, men tullete og skarpt konstruerte materiale som kan underholde enhver.

Bill Cosby 77 – Premiere 28. november.
Dette showet er innspilt i forbindelse med Bill Cosbys 77 årsdag og her kombinerer han sine ensidige synspunkter og komikk med sine favorittemner; parforhold, ekteskap og barn. Dette er Bill’s seneste show i hans lange karriere.

Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way – Premiere 5. desember.
I dette fire timer lange showet inntar Bill Burr scenen hvor han unnslipper zombieapokalypsen i sitt flukthelikopter og finner ut av hvordan ingenting kan ødelegge god sex som en romantisk komedie og hvordan alt for mange klemmer gjennom barndommen kan bli menneskehetens undergang.

”Vi er glade for å kunne tilby disse meget forskjellig talentene og deres unike, allsidige og morsomme synspunktene eksklusivt til våre medlemmer over hele verden”, uttaler Lisa Nishimura, vice president for originale dokumentarfilmer og komedier på Netflix.Skriv kommentar