Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Flere skuespillere tilknyttet Marvel’s Jessica Jones

Date: 28/03/2015 | Ingen kommentarer

jones jessica marvel netflixDen kommende Netflix-serien om superheltinnen Jessica Jones, som lages i samarbeide med Marvel, har løftet sløret for flere av de medvirkende skuespillerne.

Blant de nye medvirkende finner man Carrie Anne Moss, som nok best er kjent for sin rolle som Trinity i The Matrix triologien eller som Natalie i den Oscar nominerte Memento, som er instruert av Christopher Nolan. Videre er Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformers) også blitt tilknyttet serien. Det skriver Dealline. Hvilke roller de nye skuespillerne vil innta er det enda ikke blitt informert om.

Det er tidligere annonsert at Krysten Ritter vil spille hovedrollen som superhelten Jessica Jones, som får sine superkrefter etter å ha kollidert med en bil lastet med radioaktive stoffer. Den skotske skuespilleren David Tennant (Doctor Who) skal spille superskurken Dr. Zebediah Killgrave og Mike Colter (Salt) inntar rollen som superhelten Luke Cage.

Serien om Jessica Jones skrives og produseres av Melissa Rosenberg, som tidligere har vært involvert i Twilight-filmene. Den blir på i alt 13 episoder av en times varighet.

Jessica Jones får premiere på Netflix Norge i løpet av 2015 og vil være en indirekte etterfølger til den kommende superhelt-serien om Daredevil, som får premiere i april.
Skriv kommentar