Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Forfatteren bak ‘Broen’ er klar med svensk Netflix-serie

Date: 20/10/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix kan i dag presentere sin første svenske serie ‘Störst av Allt’ – på engelsk ‘Quicksand’, som er basert på den suksessfulle romanen med samme navn skrevet av Malin Persson Giolito.

Manuskriptet til serien skrives av Camilla Ahlgren, som også sto bak historien på den populære dansk/svenske serien ‘Broen’, som for øvrig snart returnerer til tv-skjermene med fjerde og siste sesong.

‘Störst av Allt’ (Quicksand) handler om studenten Maja Norbrog, som etter en masseskyting på en av Stockholms mest prestigefylte skoler blir utpekt som bakmann og morder. Mens historien nøstes opp blir Majas liv og private detaljer om hennes forhold med Sebastian Fagerman og hans dysfunksjonelle familie avslørt.

Serien produseres av Pontus Edgren (‘The 100-Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Disappeared’), og som starter produksjonen I 2018.

Det er ikke første gang at den amerikanske streamingtjenesten kaster seg over originalt innehold fra Skandinavia. Tidligere på året kunne Netflix nemlig avsløre at også en dansk originalserie er underveis. ‘The Rain’ heter den danske serien, som beskrives å være en apokalyptisk-serie, som tar utgangspunkt i en ødeleggende biologisk katastrofe som rammer Danmark.

‘The Rain’ får premiere på Netflix Norge i 2018, mens det ikke er opplyst når ‘Störst av Allt’ (Quicksand) kan sees på filmtjenesten.
Skriv kommentar