Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Formula 1 får hjemmebane på Netflix

Date: 18/04/2018 | Ingen kommentarer

Den fornemmeste klassen i motorsport, Formula 1 (F1), og streamingtjenesten Netflix har inngått et nytt samarbeid om å lage en dokumentarserie om motorsportens 2018 FIA Formula 1 World Championship. Det pr tiden ikke navngitte showet får premiere i starten av 2019.

Dette annonserer Formula 1 på sin hjemmeside.

Denne Netflix-serien blir den første til virkelig å gå i dybden med motorsporten og la seerne komme inn i cockpittene, paddocken og livet på noen av førerene i Formel 1. Serien vil ha enestående og eksklusiv tilgang til verdens hurtigste førere, lagenes hovedpersoner og eiere samt Formula 1´s egne ledelseteam.

Netflix har bestilt 10 episoder, som vil avsløre den intense kampen for hjerte, sjel og fremtiden for denne multi-milliard forretningen.

F1-serien blir produsert av Academy Award vinneren James Gay Rees (´Senna´) og Paul Martin, mens Sophie Todd er tilknyttet som showrunner.

Det er forøvrig kun dager siden at Netflix kunne avsløre at et annet program hvor voldsomme hestekrefter er hovedingrediensen. Det er ´Fastest Car´ hvor superbiler skal konkurrere med gamle ombygde biler for å se hvem som er raskest.

Se den nye Netflix serien om Formula 1 på streamingtjenesten i starten av 2019.
Skriv kommentar