Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Første klipp fra Netflix-filmen Beasts of No Nation

Date: 20/08/2015 | Ingen kommentarer

beasts-of-no-nation-netflix-premiere-300x200I oktober kommer den første originale filmen fra Netflix; Beasts of No Nation på streamingtjenesten og i den anledning har Netflix nettopp utsendt første teaser fra filmen som kan ses nederst i artiklen.

Den både brutale og bevegende Beast of No Nation er skrevet og instruert av den Emmy Award vinnende instruktøren Cary Fukunaga (True Detective, Sin Nombre) og har blant annet Idris Elba (Luther, Mandela: Long Walk to Freedom) på rollelisten.

Beasts of No Nation er basert på boken av den nigerianske forfatteren Uzodinma Iweala og forteller den gripende historien om Agu, en barnesoldat som brutalt blir revet vekk fra sin familie for å kjempe i borgerkrigen i Afrika. Debutanten Abraham Attah spiller overbevisende rollen som Agu, mens Elba spiller den tøffe kommandanten som tar til seg Agu og lærer han å opptre som soldat.

I klippet ses en gruppe barnesoldater stoppe en convoy, hvor den lille gutten Agu tvinges til å slå en mann, som angivelig har drept guttens familie, til døde. Hvorvidt Agu velger å adlyde ordre avslører klippet dessverre ikke.

Filmen er med i oppløpet til Venice Film Festival og vises til Toronto Film Festival i september. Filmen får premiere på 19 amerikanske kinoer samme dag som premieren på Netflix.

”Beasts of No Nation er en kraftfull film som utfolder seg pent i hendene på Cary Fukunaga med Idris Elba som leverer en spektakulær performance”, uttaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix.

Beasts of No Nation får premiere på Netflix Norge d. 16 oktober 2015.Skriv kommentar