Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Første øyekast på Margaret Atwoods miniserie ‘Alias Grace’

Date: 26/08/2017 | Ingen kommentarer

For omtrent et år siden annonserte streamingtjenesten Netflix at produksjonen av miniserien ‘Alias Grace’, som er basert på den prisvinnende bestselgeren av Margaret Atwood (‘The Handmaid’s Tale’) var påbegynt.

Produksjonen er dermed i full gang og nå kan Netflix avsløre første teaseren til serien, som har den prisvinnende skuespilleren Sarah Gadon (Indignation, 11.22.63, Enemy) i hovedrollen som Grace Marks.

Se teaser-traileren nederst i artikkelen.

Det er samtidig offentliggjort at den 6-timers lange miniserien får verdenspremiere på Netflix fredag den 6. november 2017.

I ‘Alias Grace’ følger vi den fattige unge tjenestepiken Grace Marks, som sammen med James McDermott ble dømt for det brutale mordet på sin arbeidsgiver, Thomas Kinnear og hans husholderske, Nancy Montgomery i 1843. James ble hengt, mens Grace ble dømt til livsvarig fengsel.

Grace var en av de mest gåtefulle og beryktede kvinner for hennes formodentlige rolle i det sensasjonelle dobbeltmordet, men hun ble til sist frikjent etter 30 år i fengsel. Hennes frifinnelse var kontroversiell og utløste mye debatt om hvorvidt Grace faktisk var involvert i mordet eller kun ble et uvitende offer.

‘Alias Grace’ er skrevet og produsert av Sarah Polley (Take this Waltz’, ‘Away from Her’), mens Mary Harron, som også var regissør på ‘American Psycho’ og ‘I Shot Andy Warhol’ regisserer den nye serien.

Serien er som nevnt basert på novellen av forfatteren Margaret Atwood, som også har stått bak en av de mest omtalte seriene i 2017; ‘The Handmaid’s Tale’.

Se ‘Alias Grace’ på Netflix Norge fra den 6. november.Skriv kommentar