Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Første smugtitt på Chris Pine i periodisk Netflix-drama; ‘Outlaw King’

Date: 01/11/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har startet produksjonen av det episke periode drama ‘Outlaw King’, og har således offentliggjort første bilde av hovedrolleinnehaveren Chris Pine som Robert the Bruce (Robert 1. av Skottland).

Bilde kan sees i full størrelse nedenfor.

Filmen som regisseres av David Mackenzie, som også sto bak siste års Oscar-nominerte ‘Hell or High Water’, tar utgangspunkt i et ekstraordinært historisk år hvor Robert the Bruce forsøker å gjenvinne kontrollen etter å ha blitt kronet til Konge av Skottland. Han blir imidlertid beseiret etter et overraskelses angrep og blir gjort til en ‘outlaw’ av den engelske kongen, og hans okkupasjonsstyrker.

Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) spiller, som nevnt Robert the Bruce, men han får selskap av Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals), Florence Pugh (Lady Macbeth), Tony Curran (Sons of Anarchy), Stephen Dillane (Game of Thrones) og Billy Howle (On Chesil Beach).

‘Outlaw King’ spilles inn – ikke uventet – ved historiske steder I Skottland, herunder det siste kjente hvilestedet for den legendariske skotske konge.

Regissør David Mackenzie uttalte; «Jeg er veldig glad for å få muligheten til å grave dypere i Robert the Bruce sin historie og for å avklare noen av anekdotene, som ofte blir tilknyttet legenden. Dette er min sjette spillefilm, som spilles inn i Skottland, og siden høsten er min favorittid på året, er jeg begeistret for å kunne bruke de vakre skotske elementene i filmen.»

‘Outlaw King’ får premiere på Netflix Norge i 2018.Skriv kommentar