Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Første teaser til dansk Netflix serie; ´The Rain´

Date: 24/02/2018 | Ingen kommentarer

Netflix har nettopp sluppet første teaser trailer til serien ´The Rain´, som er den første danskspråklige serien fra den amerikanske streaminggiganten.

Klippet kan sees nederst i artikkelen og serien får premiere i Norge i løpet av første halvdel av 2018.

´The Rain´ er en postapokalyptisk serie om universelle tema som coming of age, den første kjærligheten, sjalusi og overlevelse. Bedømt etter teaser-traileren nedenfor så er det igjen snakk om en kvalitetsproduksjon fra Netflix, hvor Københavns velkjente gater ligger øde.

Serien, som også er spilt inn i Norge og som tidligere nevnt er danskspråklig, foregår 10 år etter at et brutalt virus har utslettet størstedelen av den skandinaviske befolkningen, hvor et ungt søskenpar begir seg ut på søken etter sikkerhet. Uten noe annet enn deres fars notater om viruset og den nye verdens faremomenter som deres eneste ledetråd starter de to søsknene en farefull reise gjennom landet, hvor de slutter seg til en gruppe unge mennesker, som likeledes har overlevd viruset.

Serien er skrevet av Jannik Tai Mosholt (´Borgen´, ´Rita´, ´Bedrag´) og på rollelisten finnes blant andre Mikkel Boe Følsggard (‘Arvingerne’, ‘En kongelig affære’), Alba August ‘(Gidseltagningen’), Lucas Lynggaard Tønnesen (‘Tidsrejsen’), Angela Bundalovic (‘Blodsøstre’) og Lars Simonsen (‘Broen’, ‘Broderskab’).

Premieredatoen er ikke fastsatt enda, men ´The Rain´ blir tilgengelig for alle 117 millioner Netflix-medlemmer i løpet av første halvdel av 2018. Serien kan sees i alle land på samme tidspunkt, inklusive i Norge.Skriv kommentar