Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Første tyske Netflix serie ‘Dark’ kommer til vinteren

Date: 11/11/2017 | Ingen kommentarer

Netflix kunne forleden annonsere at deres kommende serie ‘Dark’ – som er streamingtjenesten sin første produksjon på tysk – får premiere den 1. desember.

Dette skriver Netflix i en pressemelding og løfter også mer på sløret med en trailer, som kan sees nederst i artikkelen.

Flixfilmer skrev første gang om den originale serien da den ble offentliggjort i begynnelsen av året og på daværende tidspunkt ble den beskrevet å være en tysk utgave av ‘Stranger Things’ – fylt med grøss, gru og mystikk.

Sammenligning blir bare enda mer sannferdig etter utgivelsen av den nye teaser-traileren til ‘Dark’. Her sees det klart at serien bygger på mange av de samme virkemidlene som ‘Stranger Things’, som ble sommerens helt store streaminghit i 2016.

I ‘Dark’ forsvinner to unge barn under mystiske omstendigheter fra en tysk by, hvilket fører til at et helvete bryter løs. Videre avsløres det dobbeltliv og tette forhold hos fire uavhengige familier. Spørsmålet er ikke hvem som har kidnappet barna med hvordan og når.

Serien er laget av den prisvinnende Helmer Baran bo Odar og Jantje Friese, som tidligere har samarbeidet på ‘Who Am I – No System is Safe’, mens rollelisten består av navn som Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Sebastian Rudolph, Anatole Taubman og Mark Waschke.

’Dark’ er på 10 episoder og får premiere på Netflix Norge den 1. desember 2017. Alle avsnitten kan sees med det samme.
Skriv kommentar