Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Fotballdrømmer i Netflix-serien Club de Cuervos

Date: 02/08/2015 | Ingen kommentarer

club-de-cuervos-netflix-spansk-300x259Etter å ha arbeidet på en ny spansktalende serie de siste årene, kan Netflix nå annonsere at serien Club de Cuervos, som handler om arvingene av en profesjonell fotballklubb, får premiere på streamingtjenesten d. 7 august. Se en kort teaser til Club de Cuervos nederst i artikkelen.

Serien, som er på 13 episoder og som er laget av skaperne bak Nosotros los Nobles (The Noble Family), handler om en familie som blir arvinger til en velrennomert fotballklubb da eieren dør. Familien utvikler fort et anstrengt forhold til hverandre og en forestående familiekrangel er derfor uunngåelig.

Selv om komediedramaet Club de Cuervos er på spansk, det er naturligvis mulig å se serien på Netflix med norske undertekster.

Det er ikke første gang streamintjenesten Netflix utvikler en serie på et lokalt språk. Vi er allerede bekjent med at Netflix har vært involvert i Rita sesong 3, og nettopp nå er filmtjenesten også i gang med å lage den franske serien Marseille og den spanske Narcos, som handler om narkobaronen Pablo Escobar.

Se Club de Cuervos på Netflix Norge fra d. 7 august.Skriv kommentar