Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Fresh Prince of Bel-Air på Netflix

Date: 10/11/2014 | Ingen kommentarer

Fresh Prince in Bel Air -netflix-norge-300x225Den amerikanske kult-komedieserie Fresh Prince of Bel-Air med Will Smith i hovedrollen kom på Netflix d. 15. november. Det er seriens første 3 sesonger som kan ses fra denne datoen.

Fresh Prince in Bel Air handler om Will Smith, som er en kul tenåring fra Philadelphia, men når han kommer i slåsskamp bliver han fort sendt til L.A hvor han skal bo sammen med sin rike onkel og tante. Her må han prøve å finne seg i en annen kultur, som ofte setter familien på hard prøve mens de skal prøve å hjelpe han på rette vei i livet.

Serien, som har vunnet et utall priser, byr på en lang rekke unike karakterer, bl.a Carlton Banks (Alfonso Bibeiro), som med sin velkjente dans forsøker å imponere kvinnene, Philip Banks (James Every), familiens overhode som ofte er frustrert over Will Smith, samt. vennen Jazz (DJ Jazzy Jeff) som de færreste liker.

Det er i alt laget 148 episoder av Fresh Prince in Bel Air, fordelt over 6 sesonger. Det er derimot kun seriens tre første sesonger som legges til på Netflix denne gang. Hvorvidt de neste 3 sesongene vil bli lagt til er det på nåværende tidspunkt ingen opplysninger om, men det er høy sannsynlighet for at de får premiere i løpet av få måneder.

Se Fresh prince in Bel Air på Netflix Norge fra 15 november.Skriv kommentar