Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Full House blir enda fullere på Netflix i februar

Date: 15/01/2016 | Ingen kommentarer

hænderne-endnu-mere-fulde-netflix-300x260Den nye Netflix-utgaven av den klassiske tv-serien Full House får premiere på streamingtjenesten d. 26 februar. Det avsløres i første klipp fra serien, som kan ses nederst i artikkelen.

Det avsløres ikke mye informasjon i den korte videoen på litt over 1 minutt men det blir et gjensyn med San Fransisco og Alamo Square hvor familien Tanners hus er plassert. Deretter hører man Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Onkel Jesse Katsopolis, Rebecca Katsopolis, Danny Tanner og Joey Gladstone kjempe med flyttelasset utenfor husets hoveddør.

I den nye utgaven av Full House er alle de velkjente skuespillerne fra den originale serien med bortsett fra tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen, som i serien spilte Michelle Tanner. De har ikke ønsket å medvirke i Fuller House.

Fuller House betegnes som en etterfølger til Full House, hvor D.J. Tanner er gravid og skilt, mens hennes yngre søster Stephanie Tanner og alenemor Kimmy Gibbler kommer til unnsetning og flytter inn hos henne. Der de skal hjelpe med å passe på D.J.’s to gutter – rebellen J.D og neurotikeren Max, samt hennes kommende baby.

Se Fuller House på Netflix Norge fra d. 26 februar, hvor alle 13 episoder vil kunne ses med én gang.Skriv kommentar