Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Full House gjør comeback på Netflix

Date: 21/04/2015 | Ingen kommentarer

9-a3faee48-f473-11e2-9062-7637b2d61c06.2Netflix børster støv av rollefigurene fra den ikoniske serien Under Samme Tak (Full House) i form av 13 episoder i serien Fuller House.

Onkel Jesse (John Stamos), D.J. (Cameron-Bure), Stephanie (Jodie Sweetin) og Kimmy (Andrea Barber) har allerede flyttet inn, mens forhandlinger fortsatt pågår med Danny (Bob Saget), Michelle (Mary-Kate og Ashley Olsen), Joey (Dave Coulier) og Rebecca (Lori Loughlin).

I Fuller House fortsetter historien som begynte i 1987. Vegetarianske D.J Tanner-Fuller, som nå er gravid og enke, bor i San Francisco med sin yngre søster og musikertalent Sweetin. Sammen med dem bor også D.Js beste venn Kimmy Gibbler, og Kimmys standhaftige tenåringsdatter Ramona. Sammen oppdrar de D.Js to sønner- opprørske J.D. på 12 år og nevrotiske Max på 7 år- og babyen som snart kommer.

«Vi har alltid vært store fan av Full House. Derfor er vi veldig glade for å kunne introdusere Fuller House til alle dem som vokste opp med original-serien, og til den nye generasjonen som har vokst opp med medlemmer av Tanner-familien utenfor serien», sier Cindy Holland, Vice President of Original Content for Netflix.

Fuller House blir produsert av Jeff Franklin og John Stamos, og vil være tilgjengelig på Netflix i 2016.Skriv kommentar