Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Fuller House kommer tilbake med sesong nummer 2

Date: 16/04/2016 | Ingen kommentarer

Hænderne-Endnu-Mere-Fulde-netflix-768x768Fuller House, som er den nye utgaven av Full House, har nylig hatt premiere på Netflix Norge. Nå kan streamingtjenesten Netflix avsløre at serien kommer med enda en sesong. Det avslører filmtjenesten på Twitter.

Etterfølgeren Fuller House har generelt sett ikke fått spesielt gode anmeldelser, men fans av den gamle serien ser allikevel ut til å like den nye utgaven, som mange anser for å ha samme magi og stemning som den originale serien fra 90-tallet.

Det er heller ikke så rart, da det er samme kulisser og skuespillere – bortsett fra Mary-Kate og Ashley Olsen- som medvirker i Fuller House.

Fuller House er en etterfølger til Full House, hvor D.J Tanner er gravid, mens hennes søster Stephanie Tanner og Kimmy Gibbler flytter inn og hjelper til med å passe på hennes to sønner.

I Fuller House medvirker også Bob Saget (Danny Tanner), John Stamos (Onkel Jesse Katsopolis), Dave Coulier (Joey Gladstone), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner), Lori Loughlin (Rebecca Katsopolis), Candace Cameron Bure (D.J. Tanner) og Andrea Barber (Kimmy Gibbler).

Det forventes at sesong 2 av Fuller House får premiere på Netflix til neste år.

Se Fuller House sesong 1 på Netflix Norge i dag.
Skriv kommentar