Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Game of Thrones skuespiller utsett til rollen som Iron Fist

Date: 17/03/2016 | Ingen kommentarer

e53d196e76f08d9dac745e495136d39c-202x300Amerikanske Deadline mener at den engelske skuespilleren Finn Jones, som er kjent for rollen Loras Tyrell i HBO-serien Game of Thrones, får hovedrollen i den nye superhelt serien fra Netflix og Marvel: Iron Fist.

Netflix har enda ikke kommentert på opplysningene, men amerikanske medier pleier å ha kildene i orden og derfor forventes det ikke at det går lang tid før Netflix bekrefter opplysningene.

Serien om Iron Fist er den siste enkeltstående superhelt-serien i rekken i avtalen mellom Netflix og Marvel. De tidligere seriene er Daredevil, Jessica Jones og Luke Cage, som ikke enda har hatt premiere – og heller ikke har en offisiell premieredato.

Det er derimot ikke helt slutt med superhelter etter Iron Fist serien da det kommer en The Defenders-serie som samler alle superheltene – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist – i én og samme serie.

Iron Fist er basert på Marvel karakteren som første gang hadde premiere i 1974. I serien vil Finn Jones spille den overvinnelige Iron Fist, som også er kjent som Daniel Rand, og bekjempe skurker i New York City med samme mystiske evner som blant annet innebærer healing, telepati, superstyrker og reflekser.

Før Iron Fist og Luke Cage kommer, kan du glede deg til Daredevil sesong 2, som kan ses på Netflix Norge fra 18. Mars.
Skriv kommentar