Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Gilmore Girls fortsetter på Netflix

Date: 22/11/2015 | Ingen kommentarer

gilmore-girls-netflix-200x300Den populære tv-serien Gilmore Girls, som opprinnelig sluttet i 2007, kommer snart tilbake. Det er streamingtjenesten Netflix og seriens skaper Amy Sherman-Palladino som er blitt enige om å gjenopplive serien. Det skriver Deadline.

Gilmore Girls vil ikke vende tilbake som serie, men som film. Det planlegges nemlig å lage fire filmer på 90 minutters varighet hver, med de velkjente karakterene Lorelai, Rory, Sookie og Emily. Produksjonen starter angivelig til neste år.

Avtalene med de originale skuespillerne er ikke blitt underskrevet enda, men det forventes at de alle kommer tilbake i de nye filmene. Edward Herrmann, som spilte Richard, kommer derimot ikke tilbake til serien, da han døde i 2014.

I Gilmore Girls følger man den viljesterke alenemoren Lorelai Gilmore og hennes tenåringsdatter Rory i Connecticut. De to kvinnene står over de tradisjonelle daglige utfordringene, som kjærlighetsproblemer, uenigheter eller forholdet til Lorelais mor, som har en tendens til å blande seg i alt.

Det ble laget i alt 7 sesonger av Gilmore Girls da den gikk på amerikansk tv fra 2000-2007.Skriv kommentar