Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Glem Netflix USA – Bruk den nederlandske Netflix

Date: 26/04/2014 | Ingen kommentarer

Netflix Norge- mer utvalg. NL-USA-NODet har blitt skrevet og snakket mye om den amerikanske Netflix USA, som skulle by på et betraktelig større utvalg, nyere filmer og flere serier. Det er riktig nok at utvalget og antallet av serier på den amerikanske Netflix er stort, men når det kommer til filmer og serier av nyere dato, er den nederlandske Netflix et bedre alternativ. Det viser en gjennomgang av utvalget på de to streamingtjenestene som Flixfilmer.no har laget.

Vi viser deg nederst hvordan du får adgang til den nederlandske Netflix og nyere filmer og serier.

Den nederlandske Netflix har et utvalg av filmer og serier på størrelse med den norske, men deres utvalg er av betraktelig nyere dato. På den nederlandske kan du finne filmer som Frozen, The Lone Ranger, Monsters University, The Amazing Spiderman, The Avengers, Terminator: Salvation, 2012 og Ringenes Herre. Streamingtjenesten har tilsynelatende oppnådd bedre avtaler med filmselskapene enn det var mulig her i Norge. Den nederlandske Netflix har blant annet avtale med Disney og Pixar, så alle deres filmer kan ses på filmtjenesten. Det er flere filmer enn det på nåværende tidspunkt er tilgjengelig på den amerikanske Netflix, selv om Netflix har inngått en eksklusiv avtale med Disney i USA.

Det er ikke kun filmene på Netflix Nederland som er nyere. Av serier, kan man blant annet finne Californication (6 sesonger), Justified (3 sesonger), The Vampire Diaries (4 sesonger), Mad Men (5 sesonger) og alle episodene av Breaking Bad. Den nye serien Fargo fra de annerkjendte Coen brødrene kan også ses på den nederlandske Netflix.

Det er verd å nevne at det verken finnes norske eller engelske undertekster på den nederlandske Netflix, men undertekstene kan selvsagt bare fjernes. Filmene er heller ikke synskronisert, men heller tilgjengelig på deres originale språk.

Slik får du adgang til den nederlandske Netflix:

1. Gå inn på Pure VPN og opprett en gratis konto.

2. Følg de brukervennlige veiledninger på Pure VPN til å få Netflix NL på din PC, Mac, Xbox, iPhone, iPad, PS3, PS4.

3. Når du har opprettet din konto og fulgt veiledningene er det viktig at du logger inn på Pure VPN og skifter region til The Netherlands. Den er nemlig som standard satt til å gi adgang til den amerikanske Netflix.

Med servicen kan man dermed også se den amerikanske Netflix hvis man skulle ha lyst til det. Det er gratis å bruke servicen de første 7 dagene, hvorpå det koster omkring 30 kr om måneden hvis man ønsker å fortsette. Hvis du allerede har adgang til den norske Netflix trenger du ikke opprette en ny konto, da denne kan brukes i alle land hvor Netflix er tilgjengelig.
Skriv kommentar