Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Godzilla slippes løs på Netflix

Date: 13/04/2017 | Ingen kommentarer

Det ikoniske mega monsteret Godzilla ramper seg inn på Netflix i en helt ny animert film med samme navn som det enorme beistet.

Dette opplyser Netflix i en pressemelding.

Det er verken avslørt opplysninger om handling eller bilder, men filmen lages av det ledende japanske animasjonsstudioet Polygon Pictures, som også har laget de øvrige Netflix-seriene; ‘Knights of Sidonia’ og ‘AJIN: Demi-Human’, samt den kommende animerte filmen ‘BLAME!’

‘Godzilla’ bilde i denne artikkelen er følgelig ikke fra filmen, men laget av en engasjert fan.

“Vi er virkelig glade for å avsløre ‘Godzilla’, som det siste tilskuddet i vårt voksende utvalg av originale animerte filmer og serier fra Netflix, uttaler Greg Peters, direktør, Netflix Japan. “Å jobbe med de beste skaperne for å bringe ‘Godzilla’ ut til Netflix sine medlemmer i over 190 land, markerer en viktig milepæl for oss”.

Netflix har samtidig avslørt hvem som vil være bak stemmene i ‘Godzilla’, og selv om navnene kanskje ikke er veldig kjente følger dem her; Yuki Kaji (Attack on Titan, AJIN: Demi-Human), Takahiro Sakurai (AJIN: Demi-Human, BLAME!), Tomokazu Sugita (Metal Gear Solid Peace Walker, Jojo’s Bizarre Adventure), Junichi Suwabe (Nodame Cantabile, Prince of Tennis), Kana Hanazawa (BLAME!, Psycho-Pass) og Mamoru Miyano (AJIN: Demi-Human, The Seven Deadly Sins).

Det er forøvrig første gang at det kommer en animasjonsfilm i verdensklasse med det store monsteret. Forrige gang det ble laget en tegnefilm med Godzilla var i 1978 og den ble laget med et relativt lavt budsjett.

‘Godzilla’ er seneste i rekken av originale animerte titler fra Netflix, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten. Av andre Netflix eksklusive animerte titler kan nevnes; ‘AJIN: Demi-Human’, ‘Kuromukuro’, ‘Magi: Adventure of Sinbad’, ‘Blame!’, ‘Gantz: O’, ‘Little Witch Academia’, ‘Cyborg 009’ ‘Call of Justice’ og ‘Perfect Bones’.

Netflix skriver ikke når ‘Godzilla’ kan sees på streamingtjenesten, men fan-medier antar at filmen får premiere i slutten av 2017.
Skriv kommentar