Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Goldie Hawn, Bette Midler og Diane Keaton i ny Netflix-film

Date: 28/01/2016 | Ingen kommentarer

goldie-hawn-diane-keaton-bette-midler-zoom-02-a286624e-e109-4107-8f69-76af741122da-300x202En populær musikkgruppe tvinges til å bli gjenforent etter 30 år hvor de ikke har hatt noen kontakt til hverandre som følge av en dramatisk splittelse. Det er utgangspunktet i den nye Netflix-filmen Divanation, som streamingtjenesten nå har kjøpt rettighetene til. De tre bandmedlemmene spilles av Goldie Hawn, Bette Midler og Diane Keaton. Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Manuskriptet er skrevet, produsentene er funnet, men instruktør og startdato for komedien avventes. Musikkgruppens gjenforening viser seg å bli anspent da tre kvinner innser hva som gjorde de populære for mange år siden.

Det er ikke første gang Goldie Hawn, Bette Midler og Diane Keaton skal spille sammen. Det gjorde de i filmen The First Wives Club, som utkom for nesten 20 år siden.

Med annonseringen av Divanation ser det ut til at Netflix ønsker å utbrede deres målgruppe, da streaming ofte er et uttrykk for ungdommen. Derfor kan målgruppen for denne filmen og for den tidligere annonserte Our Souls At Night med Robert Redford og Jane Fonda antyde at Netflix ønsker å gjøre streamingtjenesten mer populær for en eldre målgruppe.

Da produksjonen av Divanation fortsatt er på et tidlig stadie er det ingen opplysninger om når filmen får premiere på Netflix Norge.
Skriv kommentar