Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Grace and Frankie sesong 3 er på vei

Date: 26/01/2016 | Ingen kommentarer

kentriki-fonfa-300x223Streamingtjenesten Netflix har bestemt å forlenge komedieserien Grace and Frankie, med de kvinnelige komikerne Jane Fonda og Lily Tomlin i hovedrollen, med enda en sesong og det vil dermed være en sesong 3 av serien på vei. Det skriver Deadline.

Annonseringen av tredje sesong skjer innen sesong 2 har hatt premiere på sreamingtjenesten, som ble annonsert kun to uker etter at den kom på Netflix. Det er ikke offentliggjort på hvilket tidspunkt sesong 2 får premiere, men med en sesong 3 på vei kan det tyde på at man ikke trenger å vente det typiske året mellom premieren av de to sesongene. Netflix har også tidligere uttalt at de forventer å få sesongpremierene ned på et halvt år istedenfor det nåværende tidsrommet på 1 år.

Komiserien Grace and Frankie handler om Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin), som godt oppe i årene blir utsatt for en noe uventet situasjon. Deres menn (Martin Sheen og Sam Waterson) er nemlig blitt forelsket i hverandre og vil giftes, hvilket får kvinnenes liv til å ta en stor vending. Selv om de to kvinnene ikke umiddelbart ser frem til å bli tettere forbundet ender de med å bli hverandres redning.

Grace and Frankie hadde premiere på Netflix tidligere i 2015 og er skapt av den anerkjente Marta Kauffman, som tidligere har stått bak den suksessfulle serien Friends. Serien er dessuten skrevet av Howard J. Morris (In Case of Emergency) og Paula Winstein (Blood Diamond).

Se Grace and Frankie på Netflix Norge.Skriv kommentar