Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Guillermo del Toro lager horror-serie til Netflix

Date: 06/07/2018 | Ingen kommentarer

Den anerkjente Oscar belønnede filmskaperen Guillermo del Toro lager en helt ny horror-serie til Netflix, hvor han personlig velger de dystre historiene – den ene mer skrekkinnjagende enn den andre.

Dette skriver streamingtjenesten Netflix i en pressemelding.

Utover det å finne de beste historiene, vil Guillermo del Toro også regissere og skrive et par avsnitt i serien, men hans primære jobb blir å sette sammen de uhyggelige historeiene med de beste filmmakere, manuskriptforfattere og skuespillere i bransjen.

Serien, som har fått navnet ´10 After Midnight´ blir en antologi-serie, som betyr at den består av en samling avsnitt, som kan sees uavhengig av hverandre. Andre eksempler på antologi-serier er f.eks. ´Black Mirror´.

´10 After Midnight´ blir den første «live-action-serien´, som den anerkjente regissøren lager for streamingtjenesten, dog var han også drivkraften bak animasjonsserien ´Trollhunters´, som også finnes på Netflix. Tredje sesong av ´Trollhunters´ hadde forøvrig premiere den 25. mai.

Guillermo del Toro vant ved årets Oscar-utdeling fire priser for filmen ´The Shape of Water´, som han har skrevet og regissert, blant annet for beste film og beste regissør.

Før navnet Guillermo del Toro kom på alles lepper med ´The Shape of Water´, laget han anerkjente verk som ´Pan´s Labyrinth´, ´Hellboy´ og monster/robot filmen ´Pacific Rim´ fra 2013.

Det er ikke opplyst når Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight´ får premiere på Netflix Norge, men den skulle etter sigende snart være tilgjengelig.Skriv kommentar