Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Hacker stjeler nye avsnitt av ‘Orange Is the New Black’

Date: 06/05/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix er kommet i en anspent situasjon etter at en hacker påstår å ha skaffet seg adgang til den nye ‘Orange Is the New Black’ sesong 5, og truer med å offentliggjøre den før tiden.

Dette skriver Reuters og Associated Press.

Femte sesongen av ‘Orange Is the New Black’ skal etter planen ha premiere på Netflix den 9. juni, men hackeren truer med å legge den ut på internett dersom ikke streamingtjenesten utbetaler en dusør og påstår allerede å ha lagt ut første episode for ned lasting på en ulovlig hjemmeside. Dette kna imidlertid ikke bekreftes av noen medier.

Netflix er imidlertid kjent med situasjonen og har sendt ut følgende melding;
-«Et produksjonsselskap brukt av flere store tv-studioer har fått sin sikkerhet komplimentert og de relevante myndigheter er informert og FBI undersøker saken.»

Hackeren har angivelig ikke kunne stjålet fra Netflix, men også andre populære serier fra andre streamingtjenester og tv-stasjoner skal være havnet i hackerens hender.

Den populære Netflix-serien ‘Orange Is the New Black’ handler om en gruppe innsatte i Litchfield kvinnefengsel og den nye sesong 5 dekker kun 3 dager, mens de innsatte kjemper for rettferdighet, frislipp og den respekt de fortjener.

Se ‘Orange Is the New Black’ sesong 5 på Netflix Norge fra den 9. juni 2017.Skriv kommentar