Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Hemlock Grove sesong 2 har premiere til sommeren

Date: 15/04/2014 | Ingen kommentarer

Hemlock Grove sesong 2 Netflix NorgeAnnen sesong av den Emmy-nominerte thriller-serien fra Netflix, Hemlock Grove, får premiere på Netflix Norge fredag 11. juli. Seriens sesong nummer 2 blir på 10 episoder, som hver har en varighet på en time. Hemlock Grove er igjen blitt produsert av grøsser-instruktøren Eli Roth, som tidligere har stått bak blant annet Hostel og Cabin Fever. Serien er basert på Brian McGreevy’s novelle av samme navn.

I den nye sesongen av den overnaturlige thrilleren fortsetter det å skje uforklarlige og sjokkerende hendelser i den lille byen. Roman kjemper med sitt forhold til sin mor og sin søsters forsvinning. Samtidig er Peter flyttet inn hos Destiny og er tvunget til å få en jobb da moren hans er borte og ikke lenger kan forsørge han. En ny jente kommer til byen, hvilket påvirker både Roman og Peter, som begge bærer på en grufull hemmelighet.

I Hemlock Grove medvirker Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgård (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova) og Dougray Scott (Mission Impossible II). I den nye sesongen vil man også kunne se noen nye ansikter, da skuespillerne Madeline Brewer (Orange Is the New Black), Madeleine Martin (Californication), Joel de la Fuente (Law & Order: SVU) og Tiio Horn (18 to Life) også er på rollelisten i Hemlock Grove sesong 2.

”Sesong 2 av Hemlock Grove er en sterk mix av lidenskap, intriger og overnaturlige grøss, som på mystisk og fascinerende vis bindes sammen”, uttaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix. ”Jeg kan ikke vente med å vise hva vi har gjort i sesong to- den kommer til å sprenge alle forventninger. Vi garanterer at du ikke vil se noe lignende i andre tv-serier”, tilføyer seriens producer Eli Roth.

Hemlock Grove er en original serie fra Netflix og seriens første sesong hadde premiere på streamingtjenesten i april 2013. Serien kan ikke ses på andre streamingtjenester enn Netflix.

Hemlock Grove sesong 2 får premiere på Netflix fredag 11. juli.Skriv kommentar