Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Hopp over serie introen over med ny Netflix funksjon

Date: 21/04/2017 | Ingen kommentarer

Har du fått nok av temasangen til Family Guy, Friends eller den langtekkelige åpningen i House of Cards? Netflix er nå klar med en ny funksjon hvor du lett og elegant kan hoppe over serie introen med ett enkelt klikk!

For å hoppe over en intro skal du klikke på knappen, som du finner nederst til høyre på skjermen, som du ser på bilde tilhørende denne artikkelen. Knappen vises når introen starter.

Netflix har lenge hoppet over introen automatisk, når man har sett flere episoder i strekk, men den nye funksjonen gir muligheten for å hoppe over introen også første gang.

Den nye knappen har vært tilgjengelig hos noen Netflix-medlemmer i lengre tid, men skal nå være tilgjengelig for alle brukere.

Det er usikkert om funksjonen er tilgjengelig på iPhone, Android, Apple TV eller smart TV, men Flixfilmer kan bekrefte at den virker når man ser Netflix på en datamaskin.

Streamingtjenesten Netflix tester hele tiden nye funksjoner for å forbedre brukeropplevelsen, og ovennevnte funksjon er den siste Netflix har introdusert. Tidligere kan det nevnes profiler, samt en ny søkefunksjon på hjemmesiden.

Det er imidlertid ikke alt som testes, som ender i en ny funksjon. I 2014 var det blant annet historier om at streamingtjenesten Netflix testet ut en ny privat-funksjon, som innebar at man kunne se filmer og serier i fred uten at de ville fremgå av historikken.



Skriv kommentar