Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

’House of Cards’ lever videre

Date: 08/12/2017 | Ingen kommentarer

Den populære serien ’House of Cards’ ser ut til å overleve og opptakene begynner således igjen etter å ha vært stoppet de siste par ukene.

Dette skriver det amerikanske mediet Deadline.

Mediet har fått adgang til et brev, som er sendt ut til cast og crew på ’House of Cards’ settet, hvor det angis at opptakene starter igjen den 8. desember og teamet bliver betalt for de ukene som produksjonen har ligget stille.

Deadline melder imidlertid at det ikke er skrevet i stein, som betyr at det er en mulighet for at streamingtjenesten Netflix kan velge å ikke gjenoppta opptakene likevel.

Netflix har enda ikke sendt ut en offisiell pressemelding om ’House of Cards’ sin fremtid.

Det er dog sikkert at Kevin Spacey ikke vender tilbake i hovedrollen som den kyniske politikeren Frank Underwood, da han nærmest ble sparket med hode først av streamingtjenesten.
Da anklagene mot Kevin Spacey kom i medienes søkelys, valgte Netflix i første omgang å sette produksjonen av sesong 6 på pause, mens streamingtjenesten kom med meldingen om at ’House of Cards’ uansett utfall ikke ville fortsette med Kevin Spacey som Frank Underwood i front.

Samtidig annonserte Netflix at den sjette sesongen ville bli den absolutt siste.

Den 58-årige filmstjernen Kevin Spacey er blitt beskyldt for å ha gjort seksuelle tilnærmelser ovenfor den da 14-årige Anthony Rapp i 1986. Kevin Spacey hevder selv å ikke huske episoden, men unnskylder seg.Skriv kommentar