Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

House of Cards sesong 3 har premiere 27. februar

Date: 02/12/2014 | Ingen kommentarer

house of cards sesong 3 netflixStreamingtjenesten Netflix har nettopp offentliggjort på Twitter at Frank Underwood vender tilbake i House of Cards sesong 3, d. 27. februar 2015.

Offentliggjørelsen skjer i en video hvor Frank og Claire Underwood er på vei til å boarde et fly som sannsynligvis er Air Force One, hvilket benyttes av USA’s president. Frank ble som kjent utnevnt til den amerikanske president i slutten av sesong 2. Finn videoen på Twitter: Link

Hva angår handlingen i den nye sesongen er ikke offisielt meddelt, men som vi tidligere har skrevet her på Flixfilmer, kommer den nye sesongen sannsynligvis til å ha fokus på internasjonale konflikter og ikke kun konflikter internt i Det Hvite Hus, Senatet og Kongressen, da den russiske prosessgruppen Pussy Riot ryktes å medvirke i den nye sesongen. Utover dette var det også tidligere på året snakk om at Netflix ønsket å filme i FN’s Sikkerhetsråds lokaler.

House of Cards er den første egenproduksjonen til Netflix og serien har oppnådd stor suksess blant medlemmer og kritikere. Netflix hadde opprinnelig kun bestilt to sesonger av House of Cards, men etter en overveldende suksess valgte streamingtjenesten å lage en tredje sesong. Hvorvidt det kommer en House of Cards sesong 4, vites ennå ikke.

Inntil sesong 3 får premiere, kan du se eller gjense seriens to første sesonger på Netflix: Link.

Se House of Cards sesong 3 på Netflix Norge fra 27. februar.
Skriv kommentar