Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

House of Cards sesong 4 har premiere 4. mars

Date: 13/01/2016 | Ingen kommentarer

house-of-cards-sæson-4-premiere-netflix-240x300-1Streamingtjenesten Netflix har offentliggjort at fjerde sesong av den politiske dramaserien House of Cards får premiere d. 4 mars. Offentliggjørelsen skjer i en kampanjevideo med Frank Underwood, som kan ses nederst i artikkelen.

På samme tid i fjor var det allerede en del rykter angående hva den daværende sesong 3 ville handle om, men i år har Netflix vært mer hemmelighetsfulle. Det er dermed ingen indikasjon på hva utgangspunktet i House of Cards sesong 4 blir. Vi må derfor vente å se om det blir et gjensyn med den danske skuespilleren Lars Mikkelsen, som i sesong 3 spilte den russiske president Viktor Petrov.

Det er derimot sikkert at den amerikanske skuespilleren Neve Campbell, best kjent fra Scream-filmene, dukker opp i den nye sesongen, og at det blir satt fokus på ekteskapet mellom Frank Underwood (Kevin Spacey) og Claire Underwood (Robin Wright), som i sesong 3 tok en uventet dreining.

House of Cards er en av de mest populære seriene fra Netflix og samtidig den som for alvor ga Netflix nok blod på tann til å produsere egne filmer og serier. Det er blitt det store fokusområdet for Netflix, som til neste år har premiere på intet mindre enn 41 originale serier og filmer.

Se House of Cards sesong 4 på Netflix Norge fra 4 mars, hvor alle episodene kan ses med det samme.Skriv kommentar