Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

House of Cards sesong 5 får grønt lys

Date: 03/02/2016 | Ingen kommentarer

house-of-cards-sæson-5-netflix-danmarkBare en måned før premieren på fjerde sesong av Netflix-serien House of Cards kan streamingtjenesten avsløre at det kommer en ny sesong med Frank og Claire Underwood til neste år. Dette vil være den femte sesongen av House of Cards.

Det er derimot ikke kun positive nyheter fra House of Cards, da det samtidig med annonseringen av sesong 5 også ble informert om at seriens skaper, produsent og manuskriptforfatter Beau Willimon har valgt å forlate produksjonen etter premieren på House of Cards sesong 4.

Beau Willimon uttaler; ”Etter fem år og fire sesonger er det tid til å komme videre og kaste seg over nye utfordringer, men jeg er ekstremt stolt over hva vi har oppnådd og jeg ønsker showet stor suksess i fremtiden og jeg etterlater House of Cards i hendene til et veldig bra team”.

Netflix har enda ikke funnet en avløser til Beau Willimon, som ble Oscar-nominert i 2012 for sitt manuskript til The Ides of March, som blant annet har George Clooney, Ryan Gosling og Philip Seymour Hoffman på rollelisten.

Med offentliggjørelsen av House of Cards sesong 5 trenger fansen dermed ikke å frykte at sesong 4 blir den avsluttende sesongen, men kan omvendt heller ikke forvente at sesong 4 besvarer alle de spørsmål man har til serien.

House of Cards sesong 4 kan ses på Netflix Norge fra d. 4 Mars. Sesong 5 får premiere i 2017.Skriv kommentar