Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Hvis Netflix er nede…

Date: 26/08/2014 | 1 kommentar

netflix-down-fejl-nede-problem-noI helgen var det for mange umulig å se filmer og serier på Netflix i kortere perioder. Men før man begynner å kaste alt utstyret sitt ut av vinduet i frustrasjon bør man følge med på om det er Netflix som er utsatt for problemer, som var tilfellet i helgen.

Den beste måten å sjekke om Netflix er nede, er ved å holde øye med Netflix sin egen kundeservice på Twitter, som heter @NetflixHelps. Det er nemlig her opplysningene om eventuelle serverproblemer blir annonsert først.

Deres Twitter-konto kan finnes her; Link.

De andre Netflix kontoene, for eksempel @Netflix_NO pleier å følge opp på opplysningene fra @NetflixHelps, men dette er ikke alltid tilfellet og det skjer ofte en stund etter at eventuelle problemer oppstår. Hvis man vil ha informasjon med en gang ting skjer bør man derfor følge @NetflixHelps.

Det er heller ikke nok å følge Netflix på Facebook, da disse sidene aldri opplyser om eventuelle problemer med streamingtjenesten.

På @NetflixHelps kan du, i tillegg til å få beskjed om problemer, også stille spørsmål og finne tips om funksjoner til streamingtjenesten. Det er også mulig å stille spørsmål på norsk da det sitter nordmenn i kundeservicen.

Du kan også følge Flixfilmer på Twitter hvor vi videre bringer eventuelle beskjeder fra Netflix og offentliggjør nyheter. Flixfilmer kan finnes på Twitter her: Link.
1 kommentar til Hvis Netflix er nede…

  1. Name - kl. 18:24, 29-11-2016:

    Oppdaterte nettflix, nå virker ikke appen på tv lenger? hva skjer?

Skriv kommentar