Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

´Iron Fist` tapte kampen…

Date: 21/11/2018 | Ingen kommentarer

Det er litt over en måned siden at Íron Fist` sesong 2 hadde premiere på Netflix og nå melder streamingtjenesten at det også blir den siste.

Netflix har valt å lukke og slukke superhelten-serien Íron Fist`

Netflix hadde nettopp gitt sesong 2 en ordentlig overhaling og hevet kvaliteten etter den skuffende første sesong, men det var altså ikke nok til å redde serien og fange publikum etter den rufsete lanseringen i mars 2017.

´Iron Fist`er den første Marvel-serien på streamingtjenesten som har blitt droppet, og hva som nå kommer til å skje med karakteren er uvisst.

Superhelt-vennene ´Jessica Jones`, ´Daredevil`, og ´Luke Cage` lever alle videre med nye sesonger på vei, og det er derfor mulig at ´Iron Fist` vil dukke opp i en av disse som en sidekick.

Det ryktes også at musehuset Disney som eier Marvel vil overta serien og lansere den på egen streamingtjeneste, som forventes å bli lansert i løpet av 2019.

Skuespilleren Finn Jones, som bl.a er kjent for rollen Loras Tyrell i HBO-serien ´Game of Thrones`, spilte rollen som Danny Rand / Iron Fist som vender tilbake til New York City etter å ha vært forsvunnet i en årrekke. Han kjemper mot den kriminelle og korrupte underverdenen med sin utrolige kung fu teknikker og fantastisk styrke som Iron Fist.

Se ´Iron Fist` på Netflix Norge.Skriv kommentar