Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Jason Bateman og Laura Linney i ny Netflix-serie; Ozark

Date: 28/09/2016 | Ingen kommentarer

jason-bateman_0_0En ny serie med Jason Bateman og Laura Linney i hovedrollene er på vei fra Netflix. Streamingtjenesten kan i dag avsløre at de har bestilt første sesong av dramaserien Ozark, som forventes å få premiere i 2017.

Ozark, som er på 10 episoder, handler om samfunnets fokus på økonomi og penger, hvor de finansielle rådgiverne Marty (Jason Bateman) og Wendy Bird (Laura Linney) plutselig må forlate storbyen og flytte til den lille flekken i Missouri Ozarks – langt borte fra de velkjente skyskraperne og glassfasadene. Ozark utforsker kapitalisme, familiedynamikk og overlevelse gjennom øynene på (alt annet enn) alminnelige amerikanere.

«Laura har et strålende talent, og vi har vært store beundrere av hennes arbeid, noe som gjør at vi er glade for å ha henne på samme Netflix prosjekt som Jason Bateman, Bill Dubuque og Chris Mundy», uttaler Cindy Holland, Netflix Vice President for originalt innehold.

Bill Dubuque (The Judge) har skapt serien å vil være produsent sammen med Chris Mundy (Hell on Wheels, Criminal Minds) og Jason Bateman (Bad Words, The Family Fang).

Ozark får premiere på Netflix Norge i 2017.Skriv kommentar