Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Jason Batemans ‘Ozark’ får en sesong 2

Date: 29/09/2017 | Ingen kommentarer

Hovedrolleinnehaveren Jason Bateman må være lykkelig nå. Streamingtjenesten Netflix har nemlig bestemt at de går videre med en ny sesong av ‘Ozark’ – en serie som Bateman har vært med på å skrive, produsere og regissere.

Dette opplyser Netflix i en pressemelding.

Meldingen om en kommende sesong 2 kommer imidlertid ikke som den største overraskelsen, da første sesong overrasket både seere og anmeldere. Blant annet mente Henrik Palle fra Politiken at serien var «tett på å være et mesterverk». Filmmagasinet Ekko var også særdeles positive og proklamerte; «Jason Bateman er i særklasse en psykologisk thriller serie, som skildrer komplekse skjebner i et naturreservat og konstant overrasker seerne.»

‘Ozark’ sesong 2 blir på totalt 10 episoder, mens premieredatoen fortsatt er ukjent.

Serien handler om samfunnets fokusering på økonomi og penger, og følger de finansielle rådgiverne Marty (Jason Bateman) og Wendy Bird (Laura Linney), som må forlate storbyen og flytte til det lille stedet i Missouri Ozarks – Langt bort fra velkjente skyskrapere og glassfasader.

‘Ozark’ utforsker kapitalismen, familiedynamikk og overlevelse gjennom øynene på (alt annet enn) alminnelige amerikanere.

Se ‘Ozark’ på Netflix Norge.Skriv kommentar