Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Jenji Kohan kommer på lønningslisten til Netflix

Date: 20/12/2017 | Ingen kommentarer

Skaperen av Netflix-seriene ’Orange is the New Black’ og ’Glow’ er blitt en del av medarbeiderstaben hos den amerikanske streamingtjenesten.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Den Emmy-vinnende manuskriptforfatteren og produsenten Jenji Kohan (bilde) er praktisk talt kommet på lønningslisten hos streamingtjenesten, og her skal hun være med på å utvikle nye filmer og serier til Netflix.

Avtalen er på flere år og med suksessene ’Orange Is the New Black’ og ’Glow’ for Netflix og komidramaet ’Weeds’, som hun lagde før sin debut på Netflix, har streamingtjenesten trukket det lengste strået i kampen om å få en av de helt store kreative skaperne på laget.

Jenji Kohan er imidlertid ikke den første som har skrevet under på å lage filmer og serier eksklusivt til Netflix, også komikeren Jerry Seinfeld, skuespilleren Jason Bateman (’Ozark’, ’Arrested Development’) og filmskaperen Judd Apatow er forpliktet til å lage innhold for Netflix de neste årene.

Om avtalen med Jenji Kohan uttaler Netflix;

”Modig, åpen og fullstendig fryktløs, Jenji har konstant hevet barrieren for underholdning på Netflix,” sier Cindy Holland, VP for Original Content hos Netflix. ”Hun har et sjeldent og spesielt talent til å fortelle, hva som ofte forblir usagt samt å velge det uventede over det sikre valget – og publikum elsker henne for dette. Hun har vært hos oss fra starten, og vi kunne ikke være mer begeistret for at fortsette vårt samarbeide de kommende årene.”

Se Jenji Kohans ’Orange Is the New Black’ og ’Glow’ på Netflix Norge.
Skriv kommentar