Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Jessica Jones er klar til tredje omgang

Date: 30/05/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix kunne forleden offentliggjøre at deres superhelt serie ´Jessica Jones´, som produseres i samarbeide med Marvel, returnerer med en tredje sesong.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Nyheten om serien retur kommer kun to måneder etter at sesong 2 hadde premiere på Kvinnenes Internasjonale Kampdag, torsdag den 8. mars 2018. En sesong som også ble regissert utelukkende av kvinner.

Selv om sesong 2 ikke høstet like mye ros som den første sesongen, er serien fortsatt en av de mest populære i superhelt-universet skapt av Marvel og Netflix. Kun ´Daredevil´ og ´The Punisher´ har klart å tiltrekke seg like mye oppmerksomhet.

Hvilket eventyr og problemer Jessica Jones kommer ut for i den kommende sesongen er fortsatt hemmelig, men etter å ha kjempet mot egne demoner og Kilgrave gjennom to sesonger antas det at det skjer en vesentlig utvikling i historien og serien.

Kryssten Ritter vender naturligvis tilbake i rollen som Jessica Jones, og får følge av Carrie-Anne Moss (‘The Matrix’, ‘Memento’) og Rachael Taylor (‘Grey’s Anatomy’, ‘Transformeres’), Eka Darville (‘The Originals’) m.fl. Showrunner Melissa Rosenberg er også med i produksjonen av tredje sesong.

Det er ingen informasjon om når ´Jessica Jones´ sesong 3 får premiere på Netflix.

Se ´Jessica Jones´ på Netflix Norge.Skriv kommentar