Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Jessica Jones kommer tilbake i ny sesong

Date: 24/03/2016 | Ingen kommentarer

jessica-jones-netflix-danmark-203x300Marvel og Netflix har nettopp annonsert at superheltinnen Jessica Jones kommer tilbake i en sesong 2. Den nye sesongen på 13 episoder forventes å få premiere i løpet av 2016.

Det kommer ikke som en stor overraskelse at Marvel’s Jessica Jones er blitt fornyet med en ny sesong, da serien siden premieren av første sesong i november har mottatt veldig gode anmeldelser. Netflix har også meldt om at seertallet har vært svært tilfredsstillende. Dermed var det kun et spørsmål om tid før den amerikanske streamingtjenesten ville annonsere sesong 2.

Det forventes at Jessica Jones sesong 2 får premiere senere i 2016, men Netflix har allerede flere superhelt-serier på vei så det kan godt bli mye å glede seg til! Seriens skaper, Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter) har tidligere uttalt at hun håpet sesong 2 ville komme på Netflix før premieren av The Defenders mini-serien, som samler både Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist i en og samme serie.

Hvorvidt annonserien av den nye Jessica Jones sesongen vil utsette premieren av andre superhelt-seirer vites ikke, men Netflix er enda ikke startet med produksjonen av Iron Fist, hvilket sannsynliggjør at vi først kommer til å se han i aksjon i 2018. Det går videre rykter om at Netflix vil lage enda en superhelt-serie om The Punisher, som introduseres i Daredevil sesong 2 som har premiere på Netflix Norge d. 18 mars.

Første sesong av Jessica Jones hadde premiere i november og serien handler om den tidligere superhelten Jessica Jones som er i gang med å oppbygge sitt personlige liv og karriere som en detektiv sammen med Luke Cage. Hun blir trukket inn i flere saker hvor de kriminelle har ekstraordinære evner. Den gåtefulle Killgrave dukker deretter opp og sender sjokkbølger gjennom den tidligere superheltinnens verden. Krysten Ritter spiller Jessica Jones, hvor hun får selskap av David Tennant (Killgrave), Mike Colter (Luke Cage), Racheal Taylor og Trish Walker.
Skriv kommentar