Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Jodie Foster regisserer episode i Black Mirror sesong 4

Date: 10/04/2017 | Ingen kommentarer

Den amerikanske Oscar vinnende skuespiller og regissøren Jodie Foster, som er kjent fra utallige filmer som bla. Panic Room, Contact og Ondskapens Øye vil regissere et avsnitt i den kommende sesongen av den prisbelønte Netflix-serien; Black Mirror.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Produksjonen av Black Mirror sesong 2 er allerede i full gang og den nye sesongen av sci-fi serien får premiere på Netflix Norge senere i 2017.

Det er ingen informasjon om handlingen i den nye sesongen, men det hemmelighetsfulle avsnittet, som Jodie Foster regisserer har Rosemarie Dewitt (La La Land) i hovedrollen. Dette avslører Netflix.

Da Netflix i 2015 offentliggjorde at de hadde kjøpt rettighetene til Black Mirror var planene opprinnelig å lage en ny sesong på totalt 12 episoder, men streamingtjenesten valgte imidlertid å dele avsnittene sli kat det ble seks avsnitt i sesong 3, som hadde eksklusive premiere forrige år, mens den kommende sesong 4 også blir på seks episoder.

Selv om Jodie Foster har gjort seg mest bemerket foran kamera, så er hun heller ikke ukjent med den andre siden. Hun regisserte eksempelvis filmen Money Monster med George Clooney og Julia Roberts i 2015, og har i tillegg regissert et par avsnitt av Netflix-seriene; Orange Is the New Black og House of Cards.

Black Mirror er skapt og skrevet av Charlie Brooker og tar pulsen på samfunnets kollektive uro, som er forbundet med den moderne verden, og hver nye episode er en skarp historie fylt med spenning og som utforsker temaer om moderne tekno-paranoia og sci-fi.

Se Black Mirror på Netflix Norge.
Skriv kommentar