Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Joel Kinnaman får hovedrollen i Netflix-serien; Altered Carbon

Date: 07/07/2016 | Ingen kommentarer

Joel_Kinnaman-altered-carbon-netflix-208x300Tidligere i år avslørte Netflix at streamingtjenesten hadde startet produksjonen av den nye science-fiction serien; Altered Carbon, som er basert på Richard Morgans prisvinnende bok med samme navn fra 2002. Nå har Netflix også funnet både hovedrolleinnehaver og regissør til serien, hvor førstnevnte blir Joel Kinnaman. Dette skriver Deadline.

Joel Kinnaman skal spille hovedrollen som Takeshi Kovacs, en interstellar-kriger, som blir downloadet inn i fremtiden hvor han skal oppklare et mord i en verden i det 25. århundret, hvor det er mulig å overføre sjelen til et annet menneske og hele hjernen er blitt digitalisert. Hvis det lykkes får han sjansen til å leve et nytt liv på Jorden.

For Netflix-medlemmer er den svenske skuespilleren Joel Kinnaman svært godt kjent da han medvirket i fjerde sesongen av House of Cards, hvor han spilte Frank Underwoods ubestridte konkurrent Will Conway. Joel Har også medvirket i The Killing, som er den amerikanske utgaven av Forbrytelsen, samt RoboCop fra 2014.

I tillegg til hovedrollen, er det også bestemt at Miguel Spochnik, som har regissert avsnitt både i Game of Thrones, Under the Dome og True Detective, blir hentet inn for å regissere i hvert fall det første avsnittet av Altered Carbon.

Manuskriptet til denne futuristiske dramaserien Altered Carbon, er skrevet av Laeta Kalogridis (Avatar, Shutter Island, Terminator Genesis) og vil også bli regissert av henne. Det er dermed lagt opp til et stort sci-fi brak.

Altered Carbon, vil bestå av 10 episoder, og forventes å få premiere på Netflix Norge i 2017.Skriv kommentar