Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Kevin Spacey tjener rått på House of Cards

Date: 02/10/2014 | Ingen kommentarer

house-of-cards-netflixDen amerikanske skuespilleren Kevin Spacey mottar en pen sum penger for å spille den kyniske politikeren Francis Underwood i den populære Netflix-serien; House of Cards. Det skriver Yahoo Finance.

Ifølge det amerikanske medie mottar Kevin Spacey rundt $500.000 dollars for hver episode han medvirker. Beløpet bringer dermed Spacey helt opp i den absolutte elite av skuespillere som mottar en astronomisk lønn. Av andre velbetalte skuespillere fra populære serier nevnes Mark Harmon, som spiller spesialagent Leroy Gibbs i krimserien NCIS, samt John Cryer og Ashton Kutcher fra komedieserien Two and a Half Men.

Kevin Spacey og House of Cards kommer tilbake på Netflix i 2015, hvor det forventes at streamingtjenesten har premiere på tredje sesong av dramaserien. House of Cards har mottatt mye annerkjennelse og seriens sesong nr 1 og 2 er sammenlagt blitt nominert til 22 Emmy Awards.

Det var opprinnelig planen at House of Cards skulle bestå av to sesonger, men etter den massive suksessen, annonserte Netflix i Februar at en tredje sesong er på vei. Det er enda ikke blitt avslørt hva den nye sesongen kommer til å handle om, men internasjonale konflikter kunne være et vendepunkt, skriver flere medier. Det begrunnes med at den russiske protest-/punkgruppe Pussy Riot forventes å medvirke i den nye sesongen, samt at Netflix tidligere på året søkte om tillatelse til å filme i FN’s Sikkerhetsråds lokaler. Streamingtjenesten fikk dog avslag på deres forespørsel.

Se House of Cards sesong 1 og 2 på Netflix; Link.Skriv kommentar